Pace la Chiajna: Concordia - Pandurii Târgu Jiu 0-0 - LOOKPLUS
Pace la Chiajna: Concordia – Pandurii Târgu Jiu 0-0

Pace la Chiajna: Concordia – Pandurii Târgu Jiu 0-0

Foto: Facebook CS Concordia Chiajna

Concordia Chiajna a dominat copios partida de pe teren propriu cu Pandurii, însă elevii lui Săndoi nu au reuşit să înscrie.

Singura ocazie notabilă a primei reprize a aparţinut Concordiei, când Bucurică a şutat în bara transversală (’39). Gazdele au dominat şi repriza secundă, dar fotbaliştii gazdelor au fost lipsiţi de inspiraţie la finalizare. Grădinaru a trimis milimetric peste poartă, de la marginea careului (’49), în timp ce Buleică nu a putut să-l învingă pe Lazar cu un şut de la 10 metri (’54).

Constantinescu a avut şi el golul în bocanc în minutul 65, dar Lazar a respins din nou cu un reflex de senzaţie mingea trimisă de jucătorul gazdelor, cu capul, din doar 5 metri. Pena nu a reuşit nici el să înscrie, şutul său din 10 metri fiind blocat de un fundaş advers (’84). Obodo, de la oaspeţi, a fost eliminat în minutul 85. Cu toate acestea, Chiajna nu a profitat de avantajul omului în plus şi partida s-a terminat 0-0, rezultat care îi nemulţumeşte pe ilfoveni după aspectul jocului.

Concordia acumulează 12 puncte şi ocupă locul 10 în clasament, în timp ce Pandurii sunt pe ultimul loc de play-off, cu 16 puncte.

3 octombrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: