Pace în Gruia! CFR și Dinamo s-au încurcat reciproc! - LOOKPLUS
Pace în Gruia! CFR și Dinamo s-au încurcat reciproc!

Pace în Gruia! CFR și Dinamo s-au încurcat reciproc!

CFR avea nevoie disperată de victorie în meciul cu Dinamo, pentru a mai păstra şanse reale la un loc de play-off. S-a terminat, însă, 1-1, spre dezamăgirea fanilor clujeni.

Gazdele au deschis scorul în minutul 10! Neluţ Roşu i-a pasat lui Lopez, acesta a şutat, Cerniauskas a respins în faţă, după care Jakolis a reluat în plasă. Dinamo a replicat după zece minute, prin Palic! Dinamovistul a finalizat la colţul scurt, după o pasă primită de la Rotariu (’20). O fază discutabilă s-a petrecut în minutul 43, atunci când CFR a solicitat penalty. Lopez a fost faultat de Puljic, dar arbitrul Avram nu a dictat nimic.

Petrucci a fost aproape de a înscrie în repriza secundă, dar a şutat puţin peste poarta dinamoviştilor (’64). CFR a forţat golul victoriei în ultimele 30 de minute ale meciului, însă clujenii nu au reuşit să obţină cele trei puncte puse în joc.

În urma acestui egal, CFR Cluj este la 9 puncte de ultimul loc de play-off, iar cu doar trei etape rămase de disputat, şansele ca echipa din Gruia să termine în top 6 sunt minime. Dinamo ocupă poziţia secundă în clasament, cu 41 de puncte, la cinci lungimi de liderul Astra Giurgiu.

20 decembrie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: