Pace feroviară! Scor alb într-un meci care a explodat pe final - LOOKPLUS
Pace feroviară! Scor alb într-un meci care a explodat pe final

Pace feroviară! Scor alb într-un meci care a explodat pe final

Rapid şi CFR Cluj au remizat, scor 0-0, într-o partidă din etapa a 16-a a Ligii I. Clujenii au ratat şansa de a se apropia de Steaua şi pot pierde locul doi, în favoarea Petrolului.

Contrar calculelor hârtiei şi a pozițiilor diametral opuse din clasament, Rapidul a fost echipa care a dominat startul meciului. Giuleştenii au avut o dublă ocazie după doar 15 minute. Coman şi Emil Dică au şutat spre poarta clujenilor, dar Felgueiras și apoi Susic s-au interpus. Nici CFR nu s-a lăsat mai prejos, dar clujenilor le-a lipsit precizia în faţa porţii. Pancu a ţinut să arate că încă mai are instinctul de golgheter şi l-a pus la grea încercare pe Mario Felgueiras. A executat direct pe poartă o lovitură liberă de la mare distanță, iar lusitanul dintre buturile clujenilor a respins cu greu.

Trupa lui Marian Rada a continuat să exercite presiune pe adversari, dar nici Pancu şi nici Ciolacu nu au găsit poarta clujenilor. Francisc Dican a schimbat ofensiv şi l-a trimis în atac pe Ferebory Dore alături de Tade şi Ivanovski, dar clujenii s-au zbătut în faţa porţii adverse. Finalul de meci s-a jucat pe contre. Alexandru Coman l-a întins serios pe Mario Felgueiras cu un şut din unghi, dar lusitanul a respins. Câteva minute mai târziu, la cealaltă poartă, Tade a avut golul victoriei în gheată. A şutat din apropierea punctului cu var, dar Bornescu a fost la post şi a respins. Clujenii puteau pleca cu toate cele trei puncte din Giuleşti, dacă Ionuţ Rada transforma în gol o lovitură liberă în minutele de prelungire. Mircea Bornescu a intervenit salvator, iar meciul s-a încheiat la egalitate

29 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: