Oltenii, tot mai aproape de cupele europene: CS U Craiova - Chiajna 2 - 0 - LOOKPLUS
Oltenii, tot mai aproape de cupele europene: CS U Craiova – Chiajna 2 – 0

Oltenii, tot mai aproape de cupele europene: CS U Craiova – Chiajna 2 – 0

CS U Craiova s-a impus cu 2-0 în faţa Chiajnei şi a trecut din nou pe primul loc în play-out, cu 32 de puncte. Ilfovenii rămân pe poziţia a cincea, cu 24 de puncte.

Oaspeţii au avut prima ocazie a partidei, în minutul 3, când Popescu a reuşit să respingă cu piciorul lovitura de cap a lui Niasse. Cei care au deschis scorul au fost oltenii. Băluţă a punctat cu o reluare din prima, din interiorul careului, după o acţiune a lui Bancu (’17). Ivan a dublat avantajul pentru craioveni, cu o lovitură de cap care l-a lăsat fără replică pe Bălgrădean (’23). Atacantul putea bifa dubla înainte de pauză, dar portarul oaspeţilor a intervenit salvator la şutul acestuia (’34).

Giurgiu putea să reducă din handicap, însă a trimis peste poartă din afara careului (’72). Pena nu a fost nici el mai norocos. Atacantul a reluat cu capul în transversală, spre dezamăgirea colegilor săi (’78).

Oltenii s-au jucat cu ocaziile pe finalul meciului. Măzărache a avut în două rânduri şansa de 3-0, dar de fiecare dată a fost lipsit de precizie la finalizare (’83, ’84). Pena a semnat ultima ocazie a meciului, cu un voleu trimis direct în braţele lui Popescu (’90+2).

1 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: