Oltenii acuză după ce au pierdut locul de Europa! "E deplasat pentru un tehnician să facă asta!" - LOOKPLUS
Oltenii acuză după ce au pierdut locul de Europa! „E deplasat pentru un tehnician să facă asta!”

Oltenii acuză după ce au pierdut locul de Europa! „E deplasat pentru un tehnician să facă asta!”

CS U Craiova a câștigat cu 2-0 în fața Petrolului, însă oltenii au ratat calificarea în Europa League în detrimentul lui CSMS Iași, care s-a impus dramatic în Banat, scor 3-2!

Antrenorul Craiovei a lansat atacuri acide la adresa bănățenilor. Daniel Mogoșanu acuză schimbările pe care le-a făcut Ionuț Popa în meciul cu moldovenii. Tehnicianul i-a scos, în a doua repriză, pe Goga, Zicu și Hernandez, introducându-i în locul lor pe puștii Velcotă, Birnoi și Oprea. Bănățenii au condus cu 2-0, însă au pierdut partida pe final!

„N-aș vrea să folosesc cuvinte care nu-și au rostul. Dar hai să ne uităm. Au scos 3 seniori și au băgat 3 juniori. E deplasat pentru un tehnician să facă asemenea schimbări. Dar e problema lor, dacă așa au gândit. Nu mai contează, nu ne mai uităm în urmă, n-are nici un rost”, a acuzat Mogoșanu la Look TV.

„Adversarii au dat două goluri norocoase”

Ionuț Popa a comentat și el jocul cu CSMS Iași. „Poate dacă veneam mai repede aici, azi nu ajungeam în situația să spunem cum a jucat echipa, ci poate că vorbeam despre salvarea de la retrogradare. Prima repriză am jucat super. Adversarii au dat două goluri norocoase. Am avut o discuție cu primarul. A asigurat pe toată lumea că lucrurile vor merge foarte bine. Lipsa de organizare și-a spus cuvântul”, a declarat tehnicianul la Look TV.

29 mai 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: