Olăroiu, ”obligat” de șeicii din Emirate să preia Arabia Saudită! Ce spune românul - LOOKPLUS
Olăroiu, ”obligat” de șeicii din Emirate să preia Arabia Saudită! Ce spune românul

Olăroiu, ”obligat” de șeicii din Emirate să preia Arabia Saudită! Ce spune românul

Fostul stelist a fost detașat de la Al Ahli la naționala Arabiei Saudite, unde îl va înlocui pe spaniolul Lopez Caro, care a fost demis din cauza rezultatelor slabe.

Văzut de unii ca o soluție pe banca tehnică a naționalei României, Cosmin Olăroiu și-a văzut pe jumătate visul împlinit. Totuși, el nu a ajuns la cârma tricolorilor, ci în fruntea reprezentativei Arabiei Saudite, pe care o va conduce la Cupa Asiei pe Națiuni. Tehnicianul în vârstă de 45 de ani a dat detalii cu privire la numirea sa la cârma selecționatei saudite, într-un interviu pentru cotidianul ”The National”, din Emiratele Arabe Unite.

”Treaba mea este să pregătesc echipa Arabiei Saudite pentru Cupa Asiei, dar nu mă voi gândi la altceva până la partida lui Al Ahli cu Baniyas. A fost o decizie luată de către preşedintele clubului şi trebuie să o respect”, a precizat Olăroiu pentru sursa citată. Acesta a explicat că, deși va pregăti Arabia Saudită pentru Cupa Asiei pe Națiuni, va continua și în Emirate, la echipa sa de club, Al Ahli.

Cosmin Olăroiu va avea ca misiune pregătirea naționalei Arabiei Saudite pentru Cupa Asiei pe Națiuni, competiție care va avea loc în perioada 10-31 ianuarie, în Australia. Nici el și nici federația saudită nu au oferit amănunte referitoare la durata pe care se va întinde contractul.

16 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: