Ogăraru nu se teme de CFR: "Suntem pregătiți! Vom ieși cu fruntea sus de pe teren" - LOOKPLUS
Ogăraru nu se teme de CFR: „Suntem pregătiți! Vom ieși cu fruntea sus de pe teren”

Ogăraru nu se teme de CFR: „Suntem pregătiți! Vom ieși cu fruntea sus de pe teren”

Jucătorii Universității au intrat în febra derby-ului cu CFR. „Studenții” vor să spele imaginea din ultimele meciuri cu o victorie tocmai împotriva rivalei din oraș. Aflat la primul său derby al Clujului, George Ogăraru este convins că elevii săi vor ieși cu fruntea sus de pe teren.

„Pentru mine e un derby. E normal să fie aşa, se întâlnesc două echipe din acelaşi oraş. De când am venit la „U” am învăţat cât de important e acest meci, atât pentru fani, cât şi pentru club. Suntem concentraţi şi pregătiţi. Există o uşoară oboseală, având în vedere că am jucat 120 de minute la Oradea, în Cupă, la care s-au adăugat şi prelungirile. Vom face tot ce ţine de noi pentru un rezultat bun. Băieţii vor ieşi cu fruntea sus de pe teren, sunt convins de asta. Fanii au tot dreptul să fie supăraţi după ultimele evoluţii, ţine doar de noi să le schimbăm opinia. Mă bucur foarte mult că stadionul e deschis tuturor şi vom avea fanii alături, în Gruia”, a declarat George Ogăraru.

Tichetele pentru meciul de luni se vor pune în vânzare începând de sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 16:00, la casele de bilete de la stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, iar în ziua partidei programul se va prelungi până la ora 18:00. Cel mai ieftin tichet costă 10 lei (Peluza 1, Peluza 2), iar cel mai scump valorează 60 de lei (Tribuna 1 – sector 21, Tribuna 2).

Derby-ul dintre CFR Cluj şi „U” Cluj se va disputa luni, de la ora 21:00, și va fi transmis în direct de Look TV.

26 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: