Ogăraru dă prima lovitură la „U”. A adus un jucător de la Ajax! - LOOKPLUS
Ogăraru dă prima lovitură la „U”. A adus un jucător de la Ajax!

Ogăraru dă prima lovitură la „U”. A adus un jucător de la Ajax!

Schimbarea de antrenor la Universitatea Cluj şi-a pus imediat amprenta pe lot. Clubul clujean a confirmat astăzi transferurile a doi jucători din străinătate, iar Lemnaru e din ce în ce mai aproape de revenire.

Influenţa lui Ogăraru la Ajax face bine Universităţii. Cel mai probabil, fostul jucător al lăncierilor a intermediat transferul lui Danzell Gravenerch, direct de la Ajax. Gravenerch are 20 de ani şi este un jucător obişnuit al naţionalelor de juniori şi tineret ale Olandei. Fotbalistul a semnat pe doi ani cu clubul clujean datorită noului director tehnic al Universităţii, olandezul Alfons Groemedijk.

Pablo Ceppelini este al doilea nume care a semnat cu Universitatea. Jucătorul uruguaian este sub contract cu italienii de la Cagliari, dar ultima jumătate de sezon a evoluat sub formă de împrumut la Maribor.

Între timp, clujenii insistă pentru revenirea lui Lemnaru. Atacantul a jucat mai puţin de jumătate de oră în tricoul Stelei şi nu a reuşit să se impună în echipa antrenată de Costel Gâlcă.

8 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: