Oficial: Flavius Stoican, noul antrenor al echipei CSM Poli Iași - LOOKPLUS
Oficial: Flavius Stoican, noul antrenor al echipei CSM Poli Iași

Oficial: Flavius Stoican, noul antrenor al echipei CSM Poli Iași

E oficial! Flavius Stoican este noul antrenor al echipei de la CSM Poli Iași

Conducerea formației din Copou a anunțat că l-a demis pe Eugen Neagoe, care a refuzat să-și rezilieze contractul pe cale amiabilă. Locul său pe bancă va fi luat de Flavius Stoican, fostul antrenor al celor de la Pandurii Târgu Jiu, echipă retrogradată în Lig a 2-a. Stoican va avea ca obiectiv calificarea în play-off-ul Ligii 1.

„După ce i s-a propus antrenorului Eugen Neagoe rezilierea contractului, pe cale amiabilă, iar acesta a refuzat, Comitetul Director al CSM Politehnica Iași a luat decizia ca acesta să fie demis din funcția de antrenor principal. Membrii Comitetului Director îi mulțumesc pentru munca depusă și rezultatele foarte bune obținute în playoutul Ligii 1 și îi doresc succes în carieră! Noul antrenor al clubului este Flavius Stoican, căruia îi urăm bun venit si cât mai multe reușite la Iași!”, se arată pe site-ul oficial al ieșenilor.

În vârstă de 40 de ani, Flavius Stoican le-a mai antrenat pe CSM Reșița, Dinamo 2, Chindia Târgoviște, CSM Mioveni, Dinamo și FC Voluntari.

18 iunie 2017

Un comentariu To “Oficial: Flavius Stoican, noul antrenor al echipei CSM Poli Iași”

  1. Va oferim urgent munca pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: