Oficial: FCSB a perfectat 5 transferuri. Ce se întâmplă cu Budescu şi Teixeira - LOOKPLUS
Oficial: FCSB a perfectat 5 transferuri. Ce se întâmplă cu Budescu şi Teixeira

Oficial: FCSB a perfectat 5 transferuri. Ce se întâmplă cu Budescu şi Teixeira

FCSB s-a reunit astăzi în vederea sezonului 2017-2018. La reunire au fost prezenţi şi noii jucători Junior Morais, Ionuţ Larie, Toma Niga (portar), Paul Szecui şi Daniel Benzar (fratele lui Romario Benzar).

Vicecampioana României este foarte aproape să-i înregimenteze şi pe Constantin Budescu şi Filipe Teixeira. De asemenea, sub comanda lui Dică va ajunge şi un fundaş central portughez.

„Au venit Junior Morais și Ionuț Larie. Vor mai fi doi jucători tineri, de perspectivă: Toma Niga și Szecui, veniți în urma propunerilor făcute de Nicolae Dică. Există o ofertă făcută pentru un jucător care va pleca astăzi cu noi. Nu știu suma și nu pot divulga numele jucătorului, dar e posibil să plece. Suntem în discuții despre aducerea unui fundaș central, altul decât cel despre care se spune. Suntem foarte aproape de transferul lui Budescu, jucător pe care Gigi Becali l-a dorit enorm. Știu că Gigi Becali e foarte criticat pentru politica pe care o are și pentru implicarea sa. Am văzut foarte mulți specialiști supărați pe modul în care Becali conduce Steaua. Atunci când faci profit, se pare că politica pe care o ai e cea mai bună”, a declarat MM Stoica.

9 iunie 2017

Un comentariu To “Oficial: FCSB a perfectat 5 transferuri. Ce se întâmplă cu Budescu şi Teixeira”

  1. Oferta originala lucru pe net: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: