Ofertă fabuloasă pentru Răzvan Marin! Marile cluburi din Europa se bat pentru semnătura "perlei" Ligii 1 - LOOKPLUS
Ofertă fabuloasă pentru Răzvan Marin! Marile cluburi din Europa se bat pentru semnătura „perlei” Ligii 1

Ofertă fabuloasă pentru Răzvan Marin! Marile cluburi din Europa se bat pentru semnătura „perlei” Ligii 1

Gigi Becali poate să-și ia adio de la transferul lui Răzvan Marin. Echipele mai din Europa au început licitația pentru achiziționarea mijlocașului.

Răzvan Marin este unul dintre cei mai curtați fotbaliști români. Fiul lui Petre Marin a avut un an 2016 excelent în tricoul Viitorului, iar datorită evoluțiilor sale a ajuns și la naționala României, unde a bifat un gol în 4 meciuri. Gică Hagi speră să dea lovitura cu „perla” Viitorului.

AS Roma, Juventus, Fiorentina, Napoli, Tottenham, Genk, dar și Steaua sunt interesate de achiziționarea lui Răzvan Marin. Conform site-ului Voetbalnieuws.be, „lupii” sunt dispuși să ofere 2.5 milioane de euro pentru mijlocașul de 20 de ani, dar Gică Hagi speră să obțină cel puțin 3 milioane de euro pentru vedeta Viitorului.

Fotbalistul vrea să rămână în Liga 1 până la finalul sezonului pentru a pune umărul la câștigarea titlului de către trupa „Regelui”. În cazul în care Viitorul va reuși această performanță, cota lui Marin va exploda, astfel că tânărul jucător va fi vândut pe cel puțin 5 milioane de euro!

2 milioane de euro este cota de piață a lui Răzvan Marin, conform site-ului de specialitate transfermarkt.de.

17 ianuarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: