Ofertă de nerefuzat pentru Budescu. "Va avea un salariu de trei ori mai mare decât cel oferit de Becali" - LOOKPLUS
Ofertă de nerefuzat pentru Budescu. „Va avea un salariu de trei ori mai mare decât cel oferit de Becali”

Ofertă de nerefuzat pentru Budescu. „Va avea un salariu de trei ori mai mare decât cel oferit de Becali”

Gigi Becali e la un pas să rateze din nou transferul lui Constantin Budescu. Fotbalistul Astrei a primit o ofertă de nerefuzat din Arabia Saudită.

Budescu este dorit insistent de Al-Shabab, care e dispusă să achite clauza de reziliere a jucătorului, în valoare de 750.000 de euro. Mai mult, mijlocaşul ar avea un salariu de trei ori mai mare decât cel oferit de FCSB.

„Am adus o ofertă concretă pentru Budescu de la Al-Shabab, din Arabia Saudită. Este o ofertă scrisă, pentru că s-a mai vorbit și de altele. Ei au oferit clauza de reziliere, de 750.000 de euro. Rămâne să vedem acum dacă ajungem la un numitor comun și cu Budescu, pentru că nu e ușor. El are pretenții destul de mari, însă are calitate peste medie și este justificat acest lucru. Salariul oferit este mult peste ceea ce am citit că poate să ofere Steaua, aproape de 3 ori mai mult. E un salariu apropiat de suma de transfer. Depinde ce își dorește Budescu, el a mai refuzat astfel de oferte. E decizia lui și trebuie respectată, indiferent care va fi ea”, a precizat Bogdan Apostu la Digisport.

Becali i-a oferit lui Budescu un salariu lunar de 15.000 de euro. Deşi în prima instanţă a vrut să achite doar 200.000 de euro, Gigi s-a răzgândit şi e dispusă să plătească şi clauza de reziliere.

28 mai 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: