Obiectiv îndrăzneţ în Giuleşti! "Vrem să ajungem în finala Cupei României" - LOOKPLUS
Obiectiv îndrăzneţ în Giuleşti! „Vrem să ajungem în finala Cupei României”

Obiectiv îndrăzneţ în Giuleşti! „Vrem să ajungem în finala Cupei României”

Marian Rada nu se dă bătut. Antrenorul Rapidului are ţeluri mari în Giuleşti, în ciuda problemelor financiare: finala Cupei României şi salvarea fără emoţii de la retrogradare.

Botoşaniul a măturat pe jos cu Rapidul, însă tehnicianul oaspeţilor rămâne optimist. „Nu mă aşteptam la acest scor, deşi mă gândeam că e un meci greu. Am avut 3 suspendaţi, 4 accidentaţi. Să nu dezarmăm, vrem să luăm cât mai multe puncte până la finalul turului şi, apoi, în iarnă să facem un lot valoros pentru retur şi să scăpăm de la retrogradare. E o situaţie inedită, de 25 de ani nu a mai fost o astfel de situaţie la Rapid. Suntem optimişti, deocamdată. Urmează pentru noi un meci de Cupă, cu CFR, pe care vrem să-l câştigăm. Vom onora Cupa României şi vrem în finală”, a declarat Marian Rada la Look TV.

Antrenorul nu crede că se va baza pe serviciile lui Cristi Săpunaru sau Daniel Niculae: „Săpunaru are o situaţie grea, are acel litigiu cu Elche. Daniel Niculae nu ştiu ce aşteaptă, vine la antrenamente, dar nu ştiu de ce se pregăteşte dacă nu joacă”.

25 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: