O țară întreagă, cu ochii pe unicul derby al României! Dinamo – Steaua, la ora 21.00, în direct pe Look TV - LOOKPLUS
O țară întreagă, cu ochii pe unicul derby al României! Dinamo – Steaua, la ora 21.00, în direct pe Look TV

O țară întreagă, cu ochii pe unicul derby al României! Dinamo – Steaua, la ora 21.00, în direct pe Look TV

Un meci cât un campionat. Pentru ambele echipe, dar din perspective total diferite. Steaua trebuie să câștige pentru a mai conta în cursa pentru titlu, în timp ce unicul scop al lui Dinamo este să-și încurce marea rivală în această luptă.

Atunci când spui Steaua și Dinamo, gândul te duce automat spre cele mai titrate echipe din fotbalul românesc, cele mai importante, mediatizate și iubite. Indiferent de situația în care s-ar afla, cele două cluburi gigant ale României stârnesc un interes enorm de fiecare dată când se întâlnesc. Dinamo are parte de un sezon foarte prost, la fel ca în ultimii ani, și tot ce le-a rămas „câinilor” este orgoliul. Sunt pregătiți să-și dea viața pe teren pentru a-i lua rivalei de-o viață trofeul suprem din fotbalul nostru.

Tonul a fost dat de Marius Niculae, care în ultima lună nu a ratat nicio șansă de a susține sus și tare că tot ce-și mai dorește pe final de sezon este să bată Steaua. În jurul ideii coabitează și coechipierii săi, în frunte cu antrenorul Flavius Stoican, un dinamovist convins și antistelist înrăit. Iar forma slabă a Stelei din ultimele etape îi oferă argumente certe să creadă în șansa echipei sale.

Gâlcă și ai săi au risipit ca într-un film cu final tragic un avans uriaș de puncte și acum stau la mâna celor de la ASA Târgu Mureș pentru a pune mâna pe trofeu, a treia oară consecutiv. Antrenorul „roș-albaștrilor” a fost pus la zid și convocat de urgență într-o ședință care să-l trezească din starea de letargie. Un lucru este clar: dacă nu câștigă, Steaua pierde titlul. Chiar dacă fanii nu se înghesuie la stadion ca în vremurile bune, spectacolul este garantat. Partida va fi transmisă în direct pe Look TV. De asemenea, toate fazele care contează în acest meci, vor fi în format VIDEO pe looktv.ro.

3 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: