O remiză de vis. Steaua și Astra au încheiat nedecis derby-ul rundei (VIDEO) - LOOKPLUS
O remiză de vis. Steaua și Astra au încheiat nedecis derby-ul rundei (VIDEO)

O remiză de vis. Steaua și Astra au încheiat nedecis derby-ul rundei (VIDEO)

Steaua și Astra au remizat în această seară, 0-0, în Ghencea, într-un meci spectaculos, din care au lipsit doar golurile.

Astra a început mai bine și a ratat primele ocazii de gol prin Budescu, în minutele 2 și 13. Steaua a răspuns prin Chipciu, care a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 40, dar tabela a rămas imaculată.

După reluare, același Alex Chipciu i-a dat mari emoții lui Silviu Lung Jr., care a reușit să respingă în bară, în minutul 48. Chiar și la 0-0, ultrașii gazdelor au declanșat fiesta în tribune și au fost aproape de fericire în minutul 65, când Breeveld a lovit din nou bara porții astrale. A urmat însă faza din minutul 71, când fanii au înghețat preț de o fracțiune de secundă, pentru a-l aplauda apoi pe Arlauskis, care a făcut minuni la șutul lui Bukari.

Ultimul fluier al centralului Ovidiu Hațegan i-a găsit pe oaspeți îmbrățișându-se pentru remiza albă obținută pe terenul campioanei en-titre, prima din istoria confruntărilor dintre cele două echipe. Steaua rămâne lider și după acest meci, cu 22 de puncte, în timp ce Astra egalează la puncte ocupanta locului secund, CFR Cluj (19). Totuși, ardelenii ar putea să profite mâine de rezultatul din Ghencea, cu condiția să o învingă pe concitadina Universitatea.

28 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: