O nouă lovitură dată de CSM Bucureşti! Campioana Europei va fi antrenată de Helle Thomsen - LOOKPLUS
O nouă lovitură dată de CSM Bucureşti! Campioana Europei va fi antrenată de Helle Thomsen

O nouă lovitură dată de CSM Bucureşti! Campioana Europei va fi antrenată de Helle Thomsen

CSM Bucureşti a dat o nouă lovitură de imagine! Campioana Europei va fi antrenată, începând din vară, de Helle Thomsen.

Daneza în vârstă de 46 de ani a semnat un contract valabil pe 2 ani, până în vara lui 2019. Thomsen va continua să antreneze în paralel și naționala Olandei, selecționată pe care o pregătește din 2016. Cel mai notabil rezultat obținut cu naționala batavă a fost medalia de argint, obținută la Campionatul European din 2016.

„Echipa Tigroaicelor CSM Bucureşti va avea un nou antrenor din vara acestui an. Helle Thomsen, daneza în vârstă de 46 de ani, a semnat un contract valabil pe 2 ani, până în vara lui 2019. Ea va continua să pregătească şi echipa naţională a Olandei, colaborare pe care a început-o în 2016, reuşind să obţină medalia de argint la Campionatul European din 2016. Helle Thomsen şi-a început cariera de antrenoare la Team Tvis Holstebro, însă primele rezultate notabile le-a obţinut cu FC Midtjylland (în perioada 2012-2016: 2 titluri de campioană a Danemarcei, Cupa Danemarcei şi Cupa EHF). Prima sa medalie obţinută, la nivel de echipe naţionale, a fost cu echipa Suediei (bronz la Campionatul European din 2014)”, se arată pe site-ul lui CSM Bucureşti.

„Sunt mândră că unul dintre cele mai bune cluburi din Europa m-a dorit. Sunt nerăbdătoare să fiu pe banca CSM Bucureşti, începând cu sezonul următor, şi să încep un nou capitol în România, să devin parte a handbalului bucureştean şi a celui romnesc”, a declarat Helle Thomsen.

1 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: