EXCLUSIV O fostă legendă a Rapidului, după meciul cu Dinamo: „Una dintre cele mai mari umilințe. Nu mai suntem ce eram!” - LOOKPLUS
EXCLUSIV O fostă legendă a Rapidului, după meciul cu Dinamo: „Una dintre cele mai mari umilințe. Nu mai suntem ce eram!”

EXCLUSIV O fostă legendă a Rapidului, după meciul cu Dinamo: „Una dintre cele mai mari umilințe. Nu mai suntem ce eram!”

A fost unul dintre pionii de bază ai Rapidului, pe vremea când Giuleștiul fierbea la fiecare meci. Extrem de iubit de galerie, Cristi Săpunaru duce dorul acelor vremuri când giuleștenii erau o spaimă pentru Steaua sau Dinamo.

Înfrângerea la scor, 0-3, cu Dinamo, i-a dat serios de gândit lui Cristian Săpunaru. Fostul idol al Giuleștiului deplânge vremurile când echipa se lupta la titlu și era o sperietoare pentru toți granzii campionatului. În exclusivitate într-un interviu acordat Roxanei Ciuhulescu, la Look TV, Săpunaru a povestit senzația trăită după înfrângerea cu rivala de-o viață: „Am suferit foarte tare după înfrângerea cu Dinamo, pentru mine a fost una dintre cele mai mari umilinţe pe care le-am trăit, nu doar prin prisma jocului. Nu mai suntem ce eram noi, nu simt Rapidul de altădată când cântam toţi în tribună şi eram ca fraţii. Totul e schimbat şi nu ştiu dacă se va mai întoarce acel Rapid. La Rapid te stimulează tribuna şi asta te hrăneşte cu dorinţă şi te gândeşti că într-o zi va veni soarele şi pe strada ta”.

Comportamentul fanilor la adresa lui Ionel Ganea, care urma să fie demis la finalul acestui meci, i-a lăsat un gust amar fostului rapidist: „Nu mi se pare normal că fanii l-au înjurat pe Ganea de familie, pentru că nu familia lui antrenează. Are şi el o soţie, copii şi nu e normal să fie aşa, familia nu are nicio vină. El a ieşit cu capul plecat pentru ce s-a întâmplat pe teren, deşi el este un om puternic. Să pierzi aşa cu Dinamo în zece oameni, a fost greu pentru el”, a fost reacția lui Săpunaru.

30 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: