O super handbalistă, aproape de o tragedie! A fost lovită în cap de un hoț (FOTO) - LOOKPLUS
O super handbalistă, aproape de o tragedie! A fost lovită în cap de un hoț (FOTO)

O super handbalistă, aproape de o tragedie! A fost lovită în cap de un hoț (FOTO)

Handbalista legitimată la HCM Baia Mare Timeea Tătar a trăit aseară clipe de coșmar, după ce a fost atacată de un hoț chiar în fața propriei locuințe. Individul a lovit-o în cap și a încercat să-i fure geanta de pe umăr, însă a dat înapoi după ce câinele din curtea jucătoarei a început să latre.

Sportiva a fost dusă de urgență la spital, însă medicii i-au dat asigurări că e în afara oricărui pericol. Poliția din Baia Mare anchetează acest caz. „Azi noapte Poliţia a fost sesizată că o băimăreancă în vârstă de 25 de ani s-a deplasat la spital şi a declarat că a fost agresată de o persoană necunoscută în timp ce se deplasa spre casă. Ei i-au fost acordate îngrijiri medicale fără a necesita internarea. Politiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare în vederea identificării autorului şi tragerii lui la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire”, a declarat Dumitriţa Rus, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, pentru actualmm.ro.

„Pacienta s-a prezentat în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţă cu mijloace proprii, declarativ a spus că a fost victima unei agresiuni. A primit şase lovituri în regiunea cervicală şi în regiunea craniană. Totul s-a soldat cu un traumatism cranio-cerebral şi cu o plagă pe partea stânga care a fost suturată, ulterior s-a făcut un computer-tomograf care nu a scos în evidenţă leziuni ale creierului. A plecat acasă cu tratament corespunzător, urmând să revină la control pe neurochirurgie”, a precizat Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Baia Mare, tot pentru aceeași sursă.

11 martie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: