Nutriţionistul lui Cristiano Ronaldo dă din casă! Ce mănâncă vedeta Realului ca să arate aşa - LOOKPLUS
Nutriţionistul lui Cristiano Ronaldo dă din casă! Ce mănâncă vedeta Realului ca să arate aşa

Nutriţionistul lui Cristiano Ronaldo dă din casă! Ce mănâncă vedeta Realului ca să arate aşa

Ambiţia de a fi cel mai bun şi o dietă potrivită este secretul lui Cristiano Ronaldo pentru forma extraordinară pe care o arată, susţine John Heiss, nutriţionistul starului portughez.

Prezent la Bucureşti, nutriţionistul lui Ronaldo a dezvăluit ce face lusitanul pentru a arăta aşa de bine. Heiss susţine că Ronaldo tinde întodeauna să fie cel mai bun în orice, iar pe lângă dieta pe care o respectă cu sfinţenie, portughezul nu renunţă niciodată la efortul fizic, prin exerciţiile pe care le face zilnic.

„El mănâncă foarte sănătos, după antrenamente se reface cu o cantitate mare de fructe şi carne albă, în general. Nu poţi să ai un astfel de corp dacă nu respecţi o dietă bine gândită. Ronaldo este un etalon în lume în acest sens. El face întodeauna alegeri bune în proporţie de 90% în această privinţă, restul oamenilor poate fac doar în proporţie de 50%, aşa că prin voinţă se poate mai mult pentru oricine. Este o combinaţie echilibrată între multă muncă, exerciţii şi o dietă foarte bună pe care o respectă cu sfinţenie”, a declarat John Heiss.

14 noiembrie 2014

Un comentariu To “Nutriţionistul lui Cristiano Ronaldo dă din casă! Ce mănâncă vedeta Realului ca să arate aşa”

  1. Wow ! Secretul a fost dezvaluit ! Fructe si carne alba ! Felicitari pentru investigatia in urma careia ati aflat aceste detalii incredibile !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: