Nu mai sunt atât de Grozav(i)! Timișoara a produs surpriza la Botoșani - LOOKPLUS
Nu mai sunt atât de Grozav(i)! Timișoara a produs surpriza la Botoșani

Nu mai sunt atât de Grozav(i)! Timișoara a produs surpriza la Botoșani

ACS Poli Timișoara a debutat cu dreptul în play-out. Bănățenii au câștigat cu 2-1 pe terenul Botoșaniului, echipă care s-a despărțit de Leo Grozavu după incidentul acestuia cu Cătălin Golofca.

Gazdele au început în forță partida. Kuku a creat panică în careul advers, după o acțiune personală, încheiată cu o pasă în fața porții, dar oaspeții au reușit să îndepărteze pericolul (‘3). Atacantul a înscris după niciun minut, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de offside! Cel care a deschis scorul a fost Miron. Fundașul a punctat cu capul, fără speranțe pentru Straton (’17). Jucătorul i-a dedicat reușita lui Leo Grozavu, care și-a dat demisia după scandalul cu Golofca.

Conduși pe tabelă, timișorenii au pus piciorul pe accelerație, iar insistențele lor au dat roade în minutul 23. Croitoru a restabilit egalitatea cu un șut puternic, de la mare distanță. La faza precedentă, Albuț a respins cu greu lovitura de cap a lui Șeroni (’21).

Bănățenii și-au arătat colții la buturile adverse și în actul secund. Bărbuț a tras din prima, dar goalkeeperul gazdelor a reușit să se opună (’55). La reluare, botoșănenii au solicitat penalty la o intervenție a lui Straton asupra lui Buș, dar Sebastian Colțescu a lăsat jocul să continue (’55). După nici 5 minute, Popovici s-a trezit singur cu Albuț, care a reușit să respingă balonul, dar în picioarele lui Croitoru. Mijlocașul oaspeților a șutat însă pe lângă poartă (’60).

Răspunsul moldovenilor a venit prompt. Moruțan a ratat o ocazie monumentală în minutul 65, șutul acestuia fiind respins în bară de Straton! Cei care au marcat însă au fost elevii lui Ionuț Popa. Șeroni a dus scorul la 2-1 pentru echipa sa după un penalty controversat (’66). Gazdele au susținut că faultul comis de Mușat s-a produs în afara careului.

Botoșaniul a fost aproape de egalare prin Elek, care nu a prins spațiul porții dintr-o poziție ideală (’86). Nici Moruțan nu a fost mai norocos, nimerind bara din doar câțiva metri (’89)! Scor final: 1-2!

10 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: