Nu le-a venit să creadă ce ocazii au irosit! Top 5 ratări din etapa a 15-a (VIDEO) - LOOKPLUS
Nu le-a venit să creadă ce ocazii au irosit! Top 5 ratări din etapa a 15-a (VIDEO)

Nu le-a venit să creadă ce ocazii au irosit! Top 5 ratări din etapa a 15-a (VIDEO)

Etapa a 15-a a fost plină de ratări spectaculoase! Fie că au şutat în bară din poziţie ideală, sau au nimerit portarul din doar câţiva metri, fotbaliştii din acest top al ratărilor nu vor uita niciodată ocaziile irosite!

1. Universitatea Cluj a primit penalty în minutul 74 al partidei de la Giurgiu, dar Muşat şi-a bătut joc de oportunitatea oferită. Fundaşul a tras în bară, risipind şansele echipei sale de a obţine o victorie vitală pe terenul Astrei!

2. Dinamo a ratat o situație ideală prin Alexe, care a trimis în bară, în minutul 83 al partidei de la Mediaş. Puștiul Rotariu a făcut ce a vrut cu fundașii gazdelor și i-a pasat lui Alexe, care l-a învins pe portarul Pleșca, însă bara s-a opus golului.

3. Curileac a intervenit miraculos în faţa lui Shamsin, în minutul 83. Pandurii au fost foarte aproape de 2-1, dar Shamsin nu l-a putut învinge pe Curileac din doar câţiva metri! Ocaziile se răzbună, astfel că Botoşaniul a câştigat partida.

4. Dorin Goga nu a fost eficient pentru echipa sa la Ploieşti, însă a reuşit un gol de toată frumuseţea. Oaspeții puteau să reducă din diferență în minutul 59, însă Pecanha a fost atent și a scos de sub bară șutul mureșeanului, cu un reflex de zile mari.

5. Cristi Cristea a fost aproape de golul etapei! Jucătorul Oţelului a trimis un lob din afara careului, dar mingea a lovit încheietura barelor. Oţelul putea conduce cu 1-0 din minutul 52.

25 noiembrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: