Noul selecţioner al Ungariei îi dă frisoane lui Piţurcă: „Nu ştiu pe cine va selecţiona sau cum va juca” - LOOKPLUS
Noul selecţioner al Ungariei îi dă frisoane lui Piţurcă: „Nu ştiu pe cine va selecţiona sau cum va juca”

Noul selecţioner al Ungariei îi dă frisoane lui Piţurcă: „Nu ştiu pe cine va selecţiona sau cum va juca”

Schimbările de la echipa naţională a Ungariei i-au dat calculele peste cap lui Victor Piţurcă. România întâlneşte Ungaria, la Bucureşti, la începutul lunii octombrie, iar selecţionerul nostru a recunoscut că nu ştie prea multe despre Pal Dardai.

Piţurcă speră că România va profita de lipsa de continuitate de pe banca reprezentativei Ungariei. „Pe Dardai nu-l cunosc decât ca jucător, nu-l știu ca antrenor şi nu știu pe cine va selecționa și de ce manieră va juca. Acesta nu este un lucru bun pentru mine și pentru echipa națională. E o situație nouă şi pentru mine. Nu am mai văzut ca un antrenor să fie schimbat după un singur joc. Totuşi, sper ca prin tot ce se întâmplă la echipa Ungariei să fie în avantajul nostru și să câștigăm”, a declarat Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei, la Fotbal Look, pe Look TV.

Noul selecţioner al Ungariei nu reprezintă o necunoscută pentru Vasile Miriuţă. Cei doi au evoluat în aceeaşi perioadă în Germania, iar antrenorul CFR-ului a declarat că Pal Dardai va aduce la naţionala Ungariei mentalitate germană. „Nu îi va fi uşor nici lui Pali în aceste trei meciuri, pentru că el este la început de drum. Sunt prieten bun cu el. A jucat şi el în Germania cât am fost la Cottbus. A antrenat echipa sub 17 ani a Herthei Berlin şi îmi doresc să facă treabă bună. Are mentalitate germană pentru că de la 19 ani e acolo”, a declarat Vasile Miriuţă.

20 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: