Ninsoarea a paralizat Clujul! La Bucureşti s-a întrunit Comandamentul de Iarnă - LOOKPLUS
Ninsoarea a paralizat Clujul! La Bucureşti s-a întrunit Comandamentul de Iarnă

Ninsoarea a paralizat Clujul! La Bucureşti s-a întrunit Comandamentul de Iarnă

Aşa cum era de aşteptat, autorităţile din marile oraşe ale României au fost luate pe nepregătite de primele ninsori serioase din acest an.

La Bucureşti, la Primăria Capitalei s-a întrunit Comandamentul de iarnă, coordonat de primarul general interimar, Răzvan Sava. Firmele de deszăpezire au fost ameninţate cu sancţiuni, dar nici cetăţenii oraşului nu vor scăpa de amenzi dacă nu îşi vor curăţa trotuarele de zăpadă. Sancţiunile sunt cuprinse între 200 şi 500 de lei pentru persoanele fizice, dar pot ajunge până la 2.000 de lei pentru persoanele juridice.

„Nu înţelegem de ce sunt deservenţi care merg cu lamele ridicate, când trebuie să pluguiască, să meargă în baterii. Aş vrea la poliţie, vreau să vă intensificaţi controalele şi în momentul în care constataţi că nu sunt îndeplinite condiţiile, să aplicaţi sancţiuni”, a punctat Răzvan Sava.

Nici la Cluj situaţia nu este roz, prima ninsoare puternică paralizând oraşul mai bine de câteva ore. Utilajele de deszăpezire au lipsit cu desăvârşire din peisaj, iar nervii şoferilor au fost întinşi la maxim. Primarul Emil Boc a dat vina pe şoferi. „Toate utilajele sunt în lucru! Din păcate, multe dintre autoturisme nu sunt dotate cu cauciucuri de iarnă”, a declarat edilul.

5 ianuarie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: