Niculae, mesaj pentru rivalii din Ghencea: "Obiectivul meu e să bat FCSB!" - LOOKPLUS
Niculae, mesaj pentru rivalii din Ghencea: „Obiectivul meu e să bat FCSB!”

Niculae, mesaj pentru rivalii din Ghencea: „Obiectivul meu e să bat FCSB!”

Marius Niculae exultă după victoria lui Dinamo în fața Rapidului. Atacantul speră ca trupa din Ștefan cel Mare să iasă învingătoare și în derby-ul cu Steaua, programat în etapa a 30-a.

„Era foarte important să câștigăm, mai ales că era un derby, iar noi veneam după o serie nefastă. Mă bucur că am câștigat în fața rivalei Rapid, o să avem sărbători mai liniștite. E o descătușare această victorie. În primul rând, am jucat pentru noi, iar în al doilea rând pentru fani. ‘in să-i dedic această victorie lui Nimeni Altu’, i-am ascultat albumul care a apărut şi ne-a motivat foarte mult. E un lider din galeria noastră şi îi mulţumesc pentru noul album”, a declarat Marius Niculae la Look TV.

„Rapidul merită să rămână în Liga I”

Atacantul speră ca rivalii din Giulești să evite retrograrea. „Rapid este un nume în fotbalul românesc, alături de Dinamo și Steaua. Au suporteri minunați, merită să rămână în Liga I”, a transmis Niculae, care a prefațat și disputa cu Craiova, din etapa viitoare. „Cu Craiova am avut tot timpul meciuri dificile, dar mergem la victorie. Obiectivul meu este să bat Steaua, sau FCSB, cum se numește!”, a precizat dinamovistul, care a fost completat de Gavrilă: „Ne bucurăm pentru cele trei puncte. Am jucat pentru Machado, sperăm că va reveni cât mai repede. Nu am mai marcat din tur, e o descătușare, vreau să continui pe acest drum. Sperăm ca fanii să-l susțină pe Stoican, acest conflict nu ajută pe nimeni”.

11 aprilie 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: