Nicolo Napoli, pe făraș! Cu ce antrenor negociază ieșenii - LOOKPLUS
Nicolo Napoli, pe făraș! Cu ce antrenor negociază ieșenii

Nicolo Napoli, pe făraș! Cu ce antrenor negociază ieșenii

Nicolo Napoli are zilele numărate pe banca Iașiului. Înfrângerea cu ACS Poli Timișoara, scor 0-1, i-ar putea fi fatală tehnicianului italian.

CSM Poli Iași a pierdut surprinzător cu ultima clasată, iar conducerea moldovenilor ia în calcul demiterea lui Nicolo Napoli. Șefii echipei au început deja negocierile cu alți antrenori. Pe lista ieșenilor se află Liviu Ciobotariu, Ionel Ganea și Mihai Teja. Primul are șanse mai mari să ajungă în Copou, deoarece se află în relații bune cu Florin Prunea, președintele clubului. În schimb, ultimii doi au fost contactați și de Timișoara, însă negocierile au intrat în impas.

„Principalul vinovat sunt eu”

Napoli nu se gândește însă să plece de la cârma lui CSM Poli. „Este o înfrângere ruşinoasă. Am început bine meciul, am jucat 30 de minute, ne-am creat ocazii, dar nu am reuşit să marcăm. Pe urmă, băieţii nu au mai avut răbdare, am luat gol pe o greşeală de-a noastră. Am încercat să egalăm, dar am continuat să jucăm cu mingi lungi. Băieţii nu au făcut ce le-am cerut eu în repriza a doua, dar principalul vinovat sunt eu. După pauza competiţională, sper să se refacă toţi jucătorii şi atunci vom vedea ce va fi. Avem 12 puncte, echipa are în continuare obiectiv intrarea în play-off. Dacă nu vom reuşi, atunci obiectivul va fi salvarea de la retrogradare”, a declarat Napoli, în direct la Look TV, după partida cu Timişoara.

1 octombrie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: