Nicolae Dică cere întăriri de urgență în defensivă. Ce fundaș i-a furat ochii - LOOKPLUS
Nicolae Dică cere întăriri de urgență în defensivă. Ce fundaș i-a furat ochii

Nicolae Dică cere întăriri de urgență în defensivă. Ce fundaș i-a furat ochii

Rămasă doar cu doi fundași centrali, FCSB e nevoită să-și întărească defensiva pentru a face față pe mai multe fronturi.

Vicecampioana a suferit în defensivă atât în amicale, cât și în prima etapă cu FC Voluntari. Larie și Bălașa au avut prestații modeste, astfel că Nicolae Dică a cerut de urgență întăriri în apărare. Tehnicianul și-l dorește la echipă pe Kevin Boli, jucător care și-a exprimat în dese rânduri dorința de a îmbrăca tricoul roș-albastru. Becali a dezvăluit că e dispus să ofere 800.000 de euro Viitorului pentru transferul ivorianului.

„Tatăl lui Boli îl tot sună pe MM, dar eu i-am zis lui MM să nu negociem așa, să nu vorbim direct cu niciun jucător de la Hagi. Trebuie discutat doar cu Gică”, declara zilele trecute Becali.

Nicolae Dică speră ca cele două părți să ajungă la un consens cât mai rapid. „Boli e un jucător care mie îmi place. L-am dorit de când am venit la Steaua. Dar nu depinde de mine să ajungă aici. Eu sper să îl am la dispoziţie, dar nu e nimic 100%”, a subliniat Dică.

20 iulie 2017

Un comentariu To “Nicolae Dică cere întăriri de urgență în defensivă. Ce fundaș i-a furat ochii”

  1. Va oferim munca la domiciliu exclusiv: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: cristianproject210@gmail.com

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: