Nici Hagi nu i-a putut motiva. Viitorul a capotat la Mediaş - LOOKPLUS
Nici Hagi nu i-a putut motiva. Viitorul a capotat la Mediaş

Nici Hagi nu i-a putut motiva. Viitorul a capotat la Mediaş

Gaz Metan Mediaş a câştigat primul meci al etapei a 8-a din Liga I, scor 3-1, în faţa Viitorului Constanţa. Medieşenii au înregistrat prima victorie după o serie de trei înfrângeri consecutive şi au urcat în prima jumătate a clasamentului.

Sub ochii „Regelui” Hagi, aflat pe bancă, junii Viitorului nu au început bine partida de la Mediaş. Gazdele au deschis scorul în minutul 13 prin Dan Roman. Atacantul medieşenilor a bifat primul meci ca titular în actuala ediţie de campionat şi a fost cu noroc. Nici măcar golul încasat nu i-a trezit pe constănţeni. Balauru s-a făcut de râs. Goal-keeperul Viitorului a gafat ca în curtea școlii, iar Figliomeni a profitat şi a dublat avantajul medieşenilor.

Viitorul a încercat să revină în joc în startul reprizei secunde. În cele din urmă, insistenţele oaspeţilor s-au materializat pe tabela de marcaj. Buchta a fost spectator la lovitura liberă executată precis de Bogdan Mitrea, căpitanul Viitorului. Tentativele constănţenilor au eşuat, iar medieşenii au dat lovitura în minutul 84. Ciprian Petre l-a învins pe Balauru cu un şut de generic, expediat de la 15 metri lateral stânga.

19 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: