Neînvinse de şase etape, CS U Craiova şi FC Botoşani se întâlnesc în direct pe Look TV, de la ora 18.00 - LOOKPLUS
Neînvinse de şase etape, CS U Craiova şi FC Botoşani se întâlnesc în direct pe Look TV, de la ora 18.00

Neînvinse de şase etape, CS U Craiova şi FC Botoşani se întâlnesc în direct pe Look TV, de la ora 18.00

Sursă Foto: ziuanews.ro

Cele două formaţii au un parcurs foarte bun după 12 etape şi se află la mijlocul clasamentului Ligii 1, fiind despărţite de cinci puncte.

CS U Craiova nu a mai cunoscut gustul înfrângerii de şase etape, de când a fost preluată de Emil Săndoi şi Sorin Cârţu. Cei doi tehnicieni au reuşit minuni pe banca oltenilor, care în primele cinci etape ocupau un loc retrogradabil. Craiovenii au câştigat în runda trecută în faţa lui FC Braşov, scor 3-2, şi s-a calificat şi în sferturile Cupei României, după ce a învins Viitorul Voluntari cu scorul de 2-1. Victoria a fost însă umbrită de accidentarea gravă a lui Nicuşor Bancu, care a suferit o dublă fractură de tibie şi peroneu.

De cealaltă parte, FC Botoşani a învins-o categoric pe Rapid, scor 3-0, şi a urcat în clasament până pe locul 7, cu 21 de puncte, la doar trei lungimi de o poziţie care permite participarea în Europa League. La fel ca şi Cârţu şi Săndoi, şi Leo Grozavu este neînvins în ultimele şase etape cu formația moldoveană, care a înregistrat o singură înfrângere în ultimele 10 runde.

1 noiembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: