Negoiță îl acuză pe Bărboianu de non-combat: "E un trădător! Știu cine, știu locul, știu suma!" - LOOKPLUS
Negoiță îl acuză pe Bărboianu de non-combat: „E un trădător! Știu cine, știu locul, știu suma!”

Negoiță îl acuză pe Bărboianu de non-combat: „E un trădător! Știu cine, știu locul, știu suma!”

Ionuț Negoiță îl acuză pe Ștefan Bărboianu că a trântit meciul cu Steaua. Patronul câinilor susține că fundașul a fost plătit să nu-și apere corect șansele împotriva rivalei lui Dinamo.

„Nedelcearu a jucat excelent. Îmi vorbea toată lumea de tinerețe, de emoții. Cum a putut el să joace bine, iar Bărboianu să facă două faulturi clare în fața arbitrului? Vorbim de golănie, de ticăloșie. Nu vorbim de despărțire amiabilă, a fost dat afară. Măselele stricate trebuie date afară. Vă aduceți aminte când Mititelu a zis că e un trădător? A avut dreptate Mititelu și am auzit și de la alții. Și-a trădat colegii, a trădat tot ce înseamnă suflarea dinamovistă. De ce?”, a răbufnit Negoiță.

Omul de afaceri a continuat cu acuzele la adresa lui Bărboianu. „Știu cine, știu locul, știu și despre cât e vorba. Le voi spune în fața autorităților, nu public. Fiecare jucător care va veni la Dinamo va fi bine verificat de acum înainte. Poate vreun fraier ca mine îl mai ia pe Bărboianu. Toți ticăloșii ca el nu vor mai juca fotbal”, a tunat Negoiță.

6 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: