Nebunie de meci la Severin! S-au marcat 6 goluri spectaculoase în Pandurii - ASA! - LOOKPLUS
Nebunie de meci la Severin! S-au marcat 6 goluri spectaculoase în Pandurii – ASA!

Nebunie de meci la Severin! S-au marcat 6 goluri spectaculoase în Pandurii – ASA!

Pandurii şi ASA Târgu Mureş au încheiat la egalitate, scor 3-3, la capătul unui meci extrem de spectaculos. Ardelenii au revenit de la 1-3 şi chiar puteau câştiga pe final de joc!

Gorjenii au deschis scorul în minutul 10, prin Hora, care l-a învins pe Stăncioiu cu un şut pe centrul porţii. ASA a reuşit repede egalarea. Voiculeţ a finalizat la colţul lung, fără speranţe pentru Stanca (’19). Oltenii au trecut din nou în avantaj, după ce Antal a profitat de o eroare a fundaşilor adverşi (’38).

Pandurii au dus scorul la 3-1 în debutul actului secund. Antal a bifat „dubla”, după ce a scăpat singur cu Stăncioiu, pe care l-a executat cu sânge rece (’50).

Mureşenii nu au renunţat însă la luptă. Gorobsov (’65) a redus din diferenţă din lovitură liberă, iar Balaur (’80) a egalat cu capul din preajma punctului cu var!

Ardelenii au forţat golul victoriei pe final de meci, profitând şi de o echipă visătoare a lui Edi Iordănescu. Buş şi Ciolacu puteau aduce un succes nesperat pentru mureşeni, însă defensiva gazdă a reuşit să îndepărteze pericolul (’87). Buş a irosit o şansă uriaşă şi în prelungiri, când a scăpat singur cu Stanca, însă nu l-a putut păcăli pe portarul gorjenilor (’90+1).

11 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: