Nebunie de meci în Gruia! CFR - Astra 3-2. Șumudică, eliminat! - LOOKPLUS
Nebunie de meci în Gruia! CFR – Astra 3-2. Șumudică, eliminat!

Nebunie de meci în Gruia! CFR – Astra 3-2. Șumudică, eliminat!

CFR Cluj a obținut trei puncte uriașe în lupta la titlu. Trupa lui Miriuță s-a impus cu 3-2 în fața Astrei, după un meci nebun.

Campioana a deschis scorul încă din startul partidei. Ioniță a dejucat ieșirea greșită la offside a clujenilor și a punctat cu un șut cu șpițul, de la 14 metri (‘3). La reluare, Budescu a nimerit bara din lovitură liberă (‘8). Omrani a reușit să înscrie, dar golul său a fost anulat pe motiv de offside (’11). Reluările TV arată însă că atacantul nu se afla în poziție afară din joc! Totuși, ardelenii au restabilit egalitatea prin Păun, care a reluat impecabil cu capul, din doar câțiva metri (’15).

Lung, făcut KO!

Au urmat momente de groază în Gruia. Silviu Lung a încasat o minge în plină figură de la Omrani și s-a prăbușit pe teren. Portarul oaspeților nu a mai putut continua partida, fiind transportat de urgență la spital (’18). Meciul a fost întrerupt aproximativ 6 minute, timp în care goalkeeperul a primit îngrijiri medicale.

Tensiunea a atins cote alarmante pe finalul primei reprize. Omrani a trimis în bară, cu o execuție spectaculoasă (’42), iar după nici două minute, Marius Șumudică a fost eliminat pentru proteste (’44). Tehnicianul Astrei a refuzat în prima instanță să meargă în tribune, având un schimb dur de replici cu Sebastian Colțescu, însă într-un final a acceptat decizia arbitrului.

Cei care au profitat de întreruperea jocului au fost elevii lui Miriuță. Deac a punctat pentru 2-1 cu un șut din apropiere, după o paradă a lui Iliev la execuția lui Omrani (’45+1). Mijlocașul a fost aproape de „dublă” după doar câteva minute, dar a trimis alături dintr-o poziție ideală (’45+4).

Clujenii au atacat și în actul secund. Omrani a dus scorul la 3-1, cu capul, după un corner executat de Ciprian Deac (’72). Atacantul gazdelor s-a remarcat și în minutul 75, când a obținut un penalty, pe care Antal l-a ratat însă! Iliev a ghicit colțul și a reușit să pareze execuția, spre stupoarea fanilor (’76).

Giurgiuvenii au redus din handicap în minutul 90, prin Săpunaru, însă a fost prea târziu. Fabricio a fost aproape de 3-3, dar Mincă a avut un reflex incredibil la execuția fundașului (’90+3). CFR s-a impus astfel cu 3-2 și reintră în lupta la titlu.

17 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: