Nebunie de meci în Banat! ACS Poli - CFR Cluj 4-3. Timișorenii au condus cu 4-0, dar liderul a înscris 3 goluri în doar 7 minute! - LOOKPLUS
Nebunie de meci în Banat! ACS Poli – CFR Cluj 4-3. Timișorenii au condus cu 4-0, dar liderul a înscris 3 goluri în doar 7 minute!

Nebunie de meci în Banat! ACS Poli – CFR Cluj 4-3. Timișorenii au condus cu 4-0, dar liderul a înscris 3 goluri în doar 7 minute!

CFR Cluj a pierdut surprinzător în Banat. Trupa lui Dan Petrescu a fost învins de ACS Poli Timișoara, scor 3-4, la capătul unui meci nebun!

Clujenii au fost de nerecunoscut în duelul cu bănățenii. Gazdele au deschis scorul în debutul partidei prin Alex Munteanu, care a marcat un eurogol! Mijlocașul a catapultat balonul sub transversală de la peste 35 de metri (‘2)! Cânu a majorat diferența pe tabelă cu o lovitură de cap, în urma unui corner (’32). Solic a vrut și el să înscrie un gol de generic, de la mare distanță, dar de această dată Vâtcă a fost atent (’39). Portarul oaspeților a intervenit salvator și la șutul lui Bîrnoi, care s-a distrat cu apărarea „feroviarilor” (’45+3).

Timișorenii și-au continuat jocul bun și în startul reprizei secunde. Ciucur l-a întins pe Vâtcă cu un șut de la peste 20 de metri, reținut în doi timpi de goalkeeperul clujenilor (’49). A fost răzbunat de Drăghici, care a dus scorul la 3-0 după o nouă gafă în apărarea oaspeților (’55). Munteanu a realizat „dubla” în minutul 60, după ce a ridiculizat defensiva adversă. A fost momentul care a declanșat nebunia pe banca bănățenilor. Ionuț Popa a făcut tumbe pe margine, de bucurie!

Sub adăpostul celor patru goluri, Timișoara a lăsat piciorul de pe accelerație, iar clujenii au profitat de lentoarea adversarilor. Trupa lui Dan Petrescu a marcat de trei ori în doar 7 minute și a încins finalul de meci! Balde a reușit „dubla” în doar 3 minute (’74, ’77). De fiecare dată a trimis printre picioarele lui Curileac! Cânu a readus speranțele în tabăra clujenilor, după ce a marcat în propria poartă în urma unei centrări a lui Nistor (’81).

CFR Cluj a forțat golul egalizator, dar defensiva bănățenilor a rezistat eroic!

26 august 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: