N'Doye e showmanul Ligii I. Vezi un material savuros cu senegalezul (VIDEO) - LOOKPLUS
N’Doye e showmanul Ligii I. Vezi un material savuros cu senegalezul (VIDEO)

N’Doye e showmanul Ligii I. Vezi un material savuros cu senegalezul (VIDEO)

Ousmane N’Doye este unul dintre cei mai carismatici jucători din Liga I, iar senegalezul nu s-a sfiit să arate asta niciodată. Jucătorul celor de la ASA Târgu Mureş a ieşit la rampă în actuala stagiune şi în iarbă, datorită faptului că este golgheterul ardelenilor.

Senegalezul s-a remarcat de când a ajuns în România şi a stârnit zâmbete printre suporteri, indiferent de tricoul pe care l-a purtat. Cunoscut ca un personaj care face show atât pe teren, cât şi în afara lui, N’Doye a vrut să arate asta întregii țări.

„Mă simt ca la 17 ani. Dacă mă trezesc într-o zi şi am crampe mă şi las de fotbal” sau „Aşa e în România şi m-am obişnuit deja. Când câştigăm se strigă < să vină banii, să vină banii, > adică un fel de premiu ”, sunt doar câteva declaraţiile lui N’Doye din acest sezon.

Cireaşa de pe tort a venit însă după victoria în faţa CFR-ului, când senegalezul a marcat un gol superb. „Aţi mai văzut aşa gol în acest campionat? Nici nu ştiu ce să zic. Acum aştept să mă convoace Piţurcă la naţională după golul ăsta”, a spus N’Doye, cu gura până la urechi.

17 octombrie 2014

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: