Na Li se retrage! Chinezoaica le-a trimis fanilor o scrisoare deschisă - LOOKPLUS
Na Li se retrage! Chinezoaica le-a trimis fanilor o scrisoare deschisă

Na Li se retrage! Chinezoaica le-a trimis fanilor o scrisoare deschisă

Prima jucătoare din Asia care a câştigat un turneu de Grand Slam, în 2011 la Roland Garros, a decis să-şi încheie cariera sportivă la 32 de ani, din cauza problemelor medicale.

După victoria obţinută în ianuarie la Australian Open, fostul număr 2 mondial nu a mai putut participa la ultimele mari turnee, de la Montreal, Cincinnati şi US Open, din cauza accidentărilor la genunchi. Operată de trei ori la genunchiul drept şi o dată la cel stâng, Na Li s-a văzut obligată să renunţe la tenis, din cauza durerilor prea mari. Chinezoaica a explicat motivele care au stat la baza acestei decizii într-o scrisoare postată pe un site de socializare.

„2014 a fost unul dintre cei mai importanţi ani din cariera și din viața mea. Acest an a fost plin de lucruri uimitoare pentru mine, a inclus câștigarea celui de-al doilea Grand Slam din carieră, titlul de la Australian Open, și am avut posibilitatea să împart această experiență extraordinară cu țara mea, echipa mea, soțul meu și fanii mei. De asemenea, a fost şi un an plin de momente dificile. Deoarece nu mai sunt în măsură să joc la acelaşi nivel, am luat decizia care se impune: să mă retrag din activitate. Ceea ce am realizat în carieră depăşeşte toate visele mele şi cea mai mare mândrie este că am adus glorie ţării”, a fost mesajul lui Na Li.
În prezent, chinezoaica se află pe locul 6 în clasamentul WTA.

19 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: