Mureșenii nu se tem de Steaua: "Venim să facem spectacol!" - LOOKPLUS
Mureșenii nu se tem de Steaua: „Venim să facem spectacol!”

Mureșenii nu se tem de Steaua: „Venim să facem spectacol!”

ASA Târgu Mureș are o misiune infernală, astăzi, pe Arena Națională. Ardelenii vor da piept cu Steaua, o echipă rănită după ultimele rezultate.

Aflați pe ultimul loc, mureșenii anunță că își vor da viața pe teren pentru a produce surpriza în fața vicecampioanei. Ilie Stan se așteaptă la spectacol total în această seară.

„Obiectivul meu principal e să facem un meci frumos. Să fie spectacol, asta vreau! O să jucăm deschis! Ce avem de pierdut? Nimic! Și atunci, de ce să ne baricadăm? Nu, venim la București să pasăm, să atacăm. Vorbesc serios! Chiar am în plan să participăm la un spectacol, în niciun caz nu venim să jucăm urât”, a transmis antrenorul celor de la ASA, conform gsp.ro.

Denis Alibec e cel mai periculos om al Stelei, dar Ilie Stan nu și-a luat măsuri speciale de precauție. „Cum o să-l blocăm pe Denis? Cu echipă scurtă, cu agresivitate și cu atenţie din partea fiecărui jucător în zona căruia va apărea un stelist. Fiecare e responsabil să-l oprească pe Alibec, nu desemnez vreun paznic”, a precizat tehnicianul.

Partida Steaua – ASA va fi arbitrată de Iulian Călin, care va fi ajutat de asistenţii Valentin Avram şi Daniel Mitruţi.

4 martie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: