Mureşenii încă mai speră la titlu: "Iaşiul poate încurca Steaua, a demonstrat că poate să bată pe oricine!" - LOOKPLUS
Mureşenii încă mai speră la titlu: „Iaşiul poate încurca Steaua, a demonstrat că poate să bată pe oricine!”

Mureşenii încă mai speră la titlu: „Iaşiul poate încurca Steaua, a demonstrat că poate să bată pe oricine!”

Narcis Răducan mai speră la câştigarea campionatului de către ASA, deşi mureşenii au pierdut cu 1-3 pe terenul Astrei şi au coborât pe locul secund. Preşedintele ardelenilor e convins că Iaşiul are forţa necesară să încurce Steaua, în ultima etapă.

„Trebuie să recunoaștem că am pierdut o posibilitate foarte mare. Cred că și Astra a jucat cu mare ardoare azi, dar și ASA foarte slab. Am făcut greșeli nepermise, Astra a fost mai bună. Am intrat în jocul lor, pe contre, iar asta ne-a costat. Trebuie să știm să pierdem… Mă așteptam să câștige Steaua cu Botoșani, dar când vrei să câștigi un campionat, trebuie să te bazezi pe forțele tale. Așa cum i-am ajuns din urmă pe Steaua pe forțele noastre, așa trebuie să o facem și acum”, a declarat Narcis Răducan.

„Nu se va uita ușor ce am realizat în acest campionat”

Oficialul mureşenilor aşteaptă o minune la Iaşi. „Cred că jignim Iașiul dacă tragem concluzii acum. CSMS a demonstrat că poate să bată pe oricine. Tragem speranțe, deși nu sunt mari, dar încă sperăm. Băieții sunt de felicitat, le-am spus și eu și antrenorul în vestiar: în acest an sunt de lăudat, ei sunt eroii acestui sezon. Nu se va uita ușor ce au realizat ei în acest campionat. Noi trebuie să ne câștigăm meciul din ultima etapă. Dacă Iașiul va încurca Steaua, va fi bine, dacă nu, noi ne recunoaștem învinși și îi vom felicita pe cei de la Steaua. La sfârșitul campionatului vom sta la masa negocierilor, eu, jucători, antrenori, vom decide împreună care ne va fi viitorul”, a susţinut Răducan.

24 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: