Mureșan e sigur de victorie: „Nici nu mă gândesc să nu câștigăm cu Universitatea” - LOOKPLUS
Mureșan e sigur de victorie: „Nici nu mă gândesc să nu câștigăm cu Universitatea”

Mureșan e sigur de victorie: „Nici nu mă gândesc să nu câștigăm cu Universitatea”

Iuliu Mureșan a analizat prestația CFR-ului din meciul cu Viitorul Axintele și a prefațat derby-ul Clujului. Victoria este obligatorie în fața rivalei Universitatea, crede președintele trupei din Gruia.

Oficialul „feroviarilor” clujeni a fost impresionat de calitățile lui Ferebory Dore, autor al unei duble în 16-imile Cupei. „A fost a 6-a victorie consecutivă, am vrut să vedem cât ne putem baza pe anumiți jucători care au intrat în teren. Cel care a convins, în primul rând, a fost Dore, a reușit două execuții fantastice. La fel, m-au convins Petrucci și Mirko. Cred că Dore face față cel puțin 60 de minute într-un meci de campionat. Tade rămâne unul dintre titularii postului, un jucător care dă 8 goluri în 7 meciuri nu poate fi pus deoparte. Nu știu pe cine îmi doresc ca adversar în Cupă, vreau doar să jucăm acasă, să evităm deplasările lungi”, a declarat Iuliu Mureșan la emisiunea Fotbal Plus, de pe Look PLUS.

Mureșan nu concepe alt rezultat decât victoria cu Universitatea Cluj și a vorbit despre măsurile speciale pe care clubul „feroviar” le va lua la derby pentru a evita eventualele incidentele în tribune. „Întotdeauna într-un derby se egalizează valorile. Nu contează foarte mult forma de moment sau alte lucruri, sigur Universitatea va juca mai bine cu noi decât a făcut-o cu CS U Craiova. E un meci greu, dar nici nu mă gândesc să nu îl câștigăm. Vom lua măsuri pentru a ne asigura că nu vor exista incidente. Sunt niște reguli pe care trebuie să le respectăm. Din păcate, cei de la Universitatea, mă refer la suporteri, în ultimii ani nu au respectat regulile care spun că trebuie să stea în zona protejată destinată galeriei oaspete. Sunt singurii din țară care nu au stat acolo în ultimele partide și ne-au creat mari probleme. Ultima dată au făcut pagube de 15.000 de euro și au intrat în teren. Am plătit atunci 10.000 de lei amendă fără să fim vinovați. Vreau ca meciul să se joace doar pe teren”, a punctat oficialul.

Derby-ul Clujului dintre CFR și Universitatea are loc luni, de la ora 21.00, pe Look TV.

24 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: