Mulțescu: "Botoșaniul a meritat victoria". Oltenii au depus contestație. Au vrut amânarea meciului - LOOKPLUS
Mulțescu: „Botoșaniul a meritat victoria”. Oltenii au depus contestație. Au vrut amânarea meciului

Mulțescu: „Botoșaniul a meritat victoria”. Oltenii au depus contestație. Au vrut amânarea meciului

Gigi Mulțescu s-a arătat extrem de supărat după eșecul cu FC Botoșani, scor 0-1. Tehnicianul și-ar fi dorit ca partida să fi fost amânată, din cauza terenului înghețat.

Înaintea meciului, oltenii au depus o contestație privind starea gazonului, în speranța că partida se va amâna. Craiovenii și-au retras însă contestația la finalul jocului.

„Am depus contestaţie referitor la starea terenului. Aş fi vrut să se amâne. Noi suntem obișnuiți să jucăm pe iarbă, nu pe gheață. Mulţi jucători nu sunt puternici fizic şi au acuzat starea gazonului. Am stat şi două zile pe drumuri. Noi am fost puţin mai firavi astăzi şi am luat golul dintr-o fază care nu anunţa nimic. Ei au declarat că va fi război şi s-au ţinut de cuvânt. Au intrat în teren şi s-au bătut. Au fost mai puternici, s-au adaptat mai bine la condițiile de joc. Au meritat victoria. Jucătorii mei s-au protejat, ca să nu se accidenteze. Nu ne-am accidentat şi nu am luat cartonaşe. Măcar cu atât am rămas”, a declarat Mulțescu la Look TV.

„Nu se poate compara terenul de la noi cu cel de la Târgu Mureș. Sunt organe competente care să decidă dacă meciul se dispută sau nu. Eram dispuși să acceptăm reprogramarea”, a fost replica lui Leo Grozavu, tehnicianul Botoșaniului.

„Întrebați-i pe steliști dacă se prezintă la meci”

Pentru olteni urmează derby-ul cu Steaua. Laurențiu Reghecampf a anunțat că echipa sa nu se va prezenta la meci dacă partida va avea loc la Severin. „Un meci cu Steaua nu se mai discută, pentru că e un meci cu referinţă. Sperăm să avem o atitudine schimbată. Nu ştiu dacă se prezintă la Severin. Întrebaţi-i pe stelişti şi pe oficialii Ligii”, a precizat Mulţescu.

11 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: