Mulțescu a răbufnit: "A fost bătaie de joc! I-a lăsat să ne calce în picioare!" - LOOKPLUS
Mulțescu a răbufnit: „A fost bătaie de joc! I-a lăsat să ne calce în picioare!”

Mulțescu a răbufnit: „A fost bătaie de joc! I-a lăsat să ne calce în picioare!”

Gigi Mulțescu e dezamăgit că elevii săi nu au reușit să obțină măcar un rezultat de egalitate în fața lui Dinamo.

Tehnicianul oltenilor a răbufnit la finalul partidei, dând vina și pe arbitru pentru eșecul suferit în fața „câinilor”. Mulțescu i-a reproșat lui Istvan Kovacs că le-a permis dinamoviștilor să intre mai dur asupra jucătorilor săi.

„A fost meciul cu ritmul cel mai bun din tot campionatul. Ambele echipe au fost preocupate să atace. E păcat că nu am scos măcar un egal. Meritam un punct, puteam să întoarcem și rezultatul. Până în minutul 30, domnul Kovacs i-a lăsat să ne calce în picioare. Arbitrul a fost total pe dinafară. Apoi, a fost o rușine cum s-au prezentat adversarii de azi, în repriza a doua mă refer. Au tras de timp în ultimul hal, dar și arbitrul i-a lăsat. Le-a mai dat câteva galbene, dar târziu. Spre final, a fost bătaie de joc. Nu s-a mai jucat nimic”, a răbufnit Mulțescu.

În ultima etapă din sezonul regulat, Craiova va întâlni pe teren propriu pe Gaz Metan Mediaș, duel care ar putea fi decisiv în lupta la play-off. „Eu spun de o lună că sunt îngrijorat pentru play-off. Mai avem o etapă în care să câștigăm. Nu am fost dominați total în ultimele meciuri, dar am avut jocuri grele, cu echipe foarte bune. Urmează un meci decisiv pentru noi. Nu mă interesează ce face Mediașul cu Steaua. Pe mine mă interesează ce facem noi, totul depinde doar de noi”, a precizat Mulțescu.

25 februarie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: