„Muller” Astafei duce Petrolul pe podium, după cel mai frumos meci al etapei (VIDEO) - LOOKPLUS
„Muller” Astafei duce Petrolul pe podium, după cel mai frumos meci al etapei (VIDEO)

„Muller” Astafei duce Petrolul pe podium, după cel mai frumos meci al etapei (VIDEO)

Petrolul Ploieşti a câştigat cu 1-0 partida cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a 10-a a Ligii I. Singurul gol al meciului a fost marcat de Astafei, pe care Gigi Mulțescu îl compara cu atacantul lui Bayern, Thomas Muller. Petrolul a acumulat 20 de puncte şi a urcat pe locul 3 al clasamentului.

Stilul ofensiv preferat de Gigi Mulţescu şi-a pus amprenta asupra jocului, încă din primele minute. Teixeira l-a pus la grea încercare pe Buchta în minutul 5. A încercat un şut plasat, la colţul lung, dar goal-keeperul ceh a respins, in extremis. În minutul 12, inevitabilul s-a produs. Astafei a speculat o gafă uriaşă din apărarea medieşenilor şi a deschis scorul. La mijlocul reprizei, Astafei a mai reuşit o fază care a ridicat publicul în picioare. A recuperat la mijlocul terenului şi l-a servit pe Patrick N’koyi, dar congolezul a ratat finalizarea.

Trupa lui Mulţescu a început la fel de tare repriza secundă, dar sibienii au ratat cea mai mare ocazie. Ciprian Petre şi-a amintit eurogolul marcat în urmă cu câteva etape, în poarta Viitorului, şi a vrut să repete execuţia. Pecanha a rămas spectator la şutul lui Petre, care a ratat de puţin poarta. Revenit pe teren după o accidentare, Albin a vrut să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor. Uruguaianul a luat la ţintă bara porţii medieşene în minutul 69. Cu toată că au mai avut câteva ocazii, prahovenii nu au mai reuşit să înscrie.

4 octombrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: