Monica Iagăr, anunț important pentru fanii "câinilor". Ce se întâmplă cu stadionul Dinamo - LOOKPLUS
Monica Iagăr, anunț important pentru fanii „câinilor”. Ce se întâmplă cu stadionul Dinamo

Monica Iagăr, anunț important pentru fanii „câinilor”. Ce se întâmplă cu stadionul Dinamo

Stadionul Dinamo riscă să nu fie modernizat în vederea CE din 2020.

Monica Iagăr dă asigurări că CS Dinamo și actualul acționar Ionuț Negoiță vor ajunge la un acord în privința arenei din Ștefan cel Mare.

„Ne unim forțele. Toată lumea vrea stadion: și eu, și domnul Mutu, și domnul Badea, și domnul Negoiță, dar stadionul nu este în pixul meu. Stadionul este o entitate și e condus de mai mulți factori. Noi pregătim stadionul pentru ca statul să poată preda stadionul CNI-ului. Statul își dorește, cum și noi ne dorim. Nu cred că cineva își dorește ca stadionul să nu se facă. Toată lumea trebuie să înțeleagă că e ceva de durată, chiar dacă 2020 e aproape. Se poate rezolva mâine, se poate rezolva poimâine, dar vreau clemență din partea presei și din partea peluzei”, a declarat Iagăr, conform gsp.ro.

Președintele CS Dinamo a precizat că statul este cel care va decide dacă viitorul stadion va avea sau nu pistă de atletism.

„Cu pistă, fără pistă, nu este hotărârea mea, ci a constructorului. Statul construiește ceva tot pentru stat. Va fi hotărârea lor. Pista are și ea o legalitate a ei. De această legalitate se ocupă cei care construiesc stadionul”, a subliniat Iagăr.

28 aprilie 2017

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: