Moldovenii scapă de retrogradare! CSU Craiova - CSMS Iași 0-1 (VIDEO) - LOOKPLUS
Moldovenii scapă de retrogradare! CSU Craiova – CSMS Iași 0-1 (VIDEO)

Moldovenii scapă de retrogradare! CSU Craiova – CSMS Iași 0-1 (VIDEO)

Craiova a ratat șansa de a urca pe podium, după înfrângerea suferită în fața Iașiului, scor 0-1. Moldovenii s-au îndepărtat astfel la 11 puncte de zona fierbinte a clasamentului, cu 3 etape înainte de final.

Meci anost pe Extensiv. Craiova și Iașiul au etalat un fotbal lipsit de spectaculozitate, ocaziile importante la cele două porți lipsind cu desăvărșire. În prima repriză, de la gazde doar Băluță (’12) și Nuno Rocha (’41) s-au făcut remarcați. Primul a șutat puțin peste de la distanță, iar al doilea a reluat cu capul alături din doar câțiva metri. De la oaspeți a ieșit la rampă Onduku, care a trimis cu capul peste dintr-o poziție foarte bună (’25).

Cele două echipe și-au continuat evoluția apatică și în actul secund. Doar Onduku a mai animat publicul, după ce a nimerit bara din lovitură liberă (’59). Cel care avea să detoneze bomba pe Extensiv a fost Alexandru Crețu. Fundașul a aruncat în aer finalul de meci, cu un gol înscris în minutul 77, după o acțiune personală. Oltenii au forțat egalarea, dar defensiva moldoveană a rezistat eroic.

S-a terminat 1-0 pentru CSMS Iași, care este ca și salvată de la retrogradare. Elevii lui Nicolo Napoli ocupă locul 8 cu 42 de puncte, cu trei etape înainte de final.

9 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: