Mobilizare generală în tabăra "studenților": "Să demonstrăm că victoria din Gruia nu a fost o întâmplare" - LOOKPLUS
Mobilizare generală în tabăra „studenților”: „Să demonstrăm că victoria din Gruia nu a fost o întâmplare”

Mobilizare generală în tabăra „studenților”: „Să demonstrăm că victoria din Gruia nu a fost o întâmplare”

Raul Ciupe are amintiri plăcute din ultima deplasare a echipei sale în Gruia. Atunci, fotbalistul Universității a marcat golul victoriei după o lovitură liberă.

În ciuda meciului slab făcut de Universitatea Cluj la Oradea, în Cupă, fotbalistul „șepcilor roșii” crede că victoria la penalty-uri a fost esențială pentru moralul echipei, înainte de derby-ul cu CFR. „A fost o calificare de moral în Cupa României, ne dă încredere pentru meciul cu CFR, un meci important pentru toți. Am dat dovadă de caracter, ne-am mobilizat și am trecut mai departe. CFR pornește ca favorită cu noi, dar nu vrem ca victoria de anul trecut să fie doar o întâmplare”, a declarat cel care a marcat golul succesului în Gruia în sezonul trecut.

Fundașul cere timp și răbdare din partea suporterilor pentru antrenorul George Ogăraru. „Ne înțelegem foarte bine cu el, suntem alături de el. Vrem să fim o familie, ca și până acum. George e la început de drum, are nevoie de susținere, e normal ca la început să nu iasă tot. Fiecare antrenor vine cu concepții noi, avem nevoie de timp pentru a pune în practica metodele lui”, a punctat Ciupe pentru Look TV.

28 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: