MM Stoica, mesaj în toiul nopţii! Ce anunţ a făcut directorul sportiv al Stelei - LOOKPLUS
MM Stoica, mesaj în toiul nopţii! Ce anunţ a făcut directorul sportiv al Stelei

MM Stoica, mesaj în toiul nopţii! Ce anunţ a făcut directorul sportiv al Stelei

După ce şi-au redus considerabil şansele la titlu, steliştii au ratat şi al doilea obiectiv al sezonului: Cupa României. Trupa lui Reghe a fost eliminată în semifinale de rivala Dinamo.

Mihai Stoica strânge rândurile şi îi anunţă pe fani că Steaua va fi mult mai puternică în sezonul viitor. Directorul sportiv al campioanei a postat un mesaj pe o reţea de socializare, în care îi motivează pe jucători.

„Ne aflăm într-o situaţie delicată, generată în principal de erorile noastre. Loviţi din toate părţile de accidentări, de arbitraje potrivnice, de invenţiile unora, de o stranie coaliţie (din păcate, funcţională), într-o conjunctură total nefavorabilă, suntem însă mai uniţi ca oricând. Caracterele puternice se văd în momente dificile, aşa cum marile performanţe vin după sezoane ratate. Vom începe sezonul viitor mai puternici şi mai motivaţi! Dar până atunci, mai avem 3 meciuri la sfârşitul cărora trebuie să obţinem calificarea în preliminariile UCL, plus un trofeu de adjudecat”, a scris MM pe Facebook, imediat după meciul Steaua – Dinamo (2-2).

21 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: