MM Stoica, gest huliganic după meciul cu Craiova. A făcut scandal în vestiarul arbitrilor - LOOKPLUS
MM Stoica, gest huliganic după meciul cu Craiova. A făcut scandal în vestiarul arbitrilor

MM Stoica, gest huliganic după meciul cu Craiova. A făcut scandal în vestiarul arbitrilor

Scene incredibile cu Mihai Stoica. Oficialul lui FCSB a avut o reacţie nervoasă la finalul meciului cu Craiova, câştigat de trupa lui Reghe cu 3-0.

Eliminat de arbitri după ce s-a bucurat excesiv la golul marcat de Jakolis (3-0), managerul sportiv şi-a revărsat nervii la finalul partidei. MM s-a dus în vestiarul arbitrilor, cărora le-a reproșat eliminarea sa, scrie gsp.ro.

Stoica a bătut cu pumnul în pereții vestiarului unde erau arbitrii, iar după ce a fost dat afară, s-a dus într-o încăpere rezervată antrenorilor și a trântit câteva lucruri, a înjurat și a țipat, potrivit aceleiaşi surse. Mai mult, oficialul lui FCSB a înjurat și un oficial al Ligii, care trecea întâmplător prin zonă.

MM Stoica a fost trimis în tribună imediat după golul înscris de Jakolis, pe finalul primei reprize. Managerul sportiv al „roş-albaştrilor” s-a dus la banca oltenilor, i-a înjurat și le-a arătat semne obscene acestora.

13 mai 2017

Un comentariu To “MM Stoica, gest huliganic după meciul cu Craiova. A făcut scandal în vestiarul arbitrilor”

  1. October 16, 2012 at 12:30 amAre there any mechanical companies planning to invest in India in the near future and if so what field or branch of mechanical ennereiging are they planning to invest in Reply

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: