MM Stoica a ieşit la atac! A reacţionat dur după suspendările lui Stanciu şi Reghe - LOOKPLUS
MM Stoica a ieşit la atac! A reacţionat dur după suspendările lui Stanciu şi Reghe

MM Stoica a ieşit la atac! A reacţionat dur după suspendările lui Stanciu şi Reghe

Mihai Stoica a reacţionat dur după ce Nicuşor Stanciu şi Laurenţiu Reghecampf au fost suspendaţi de către Comisia de Disciplină.

Primul va sta o etapă pe tuşă, în timp ce antrenorul campioanei va privi din tribune următoarele două meciuri ale echipei sale. De asemenea, Alexandru Bourceanu s-a ales tot cu două etape de suspendare, după cartonaşul roşu încasat în meciul cu Dinamo.

Mihai Stoica a criticat modul în care membrii Comisiei au judecat cazul lui Nicuşor Stanciu. „Stanciu este suspendat după 5 etape (în condiţiile în care antrenorul Astrei e suspendat la meci de Cupa Ligii), Reghe este suspendat pentru că a întrebat de ce a schimbat Balaj o decizie şi execută suspendarea azi (în condiţiile în care antrenorului Astrei i se „suspendă suspendarea” de 2 luni), arbitrul de azi este cel care ne-a refuzat 3 penalty-uri clare acum 2 luni, în rest totul este OK. O zi însorită de primăvară. P.S: A fost chemat la Comisie vreun antrenor suspendat care a încalcat Art. 19 paragraf 5?”, a postat Stoica pe Facebook.

23 aprilie 2016

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: