Miză uriașă pentru Petrolul! "Dacă nu batem Viitorul, am ieșit din lupta la titlu" - LOOKPLUS
Miză uriașă pentru Petrolul! „Dacă nu batem Viitorul, am ieșit din lupta la titlu”

Miză uriașă pentru Petrolul! „Dacă nu batem Viitorul, am ieșit din lupta la titlu”

Felipe Teixeira și Toto Tamuz sunt conștienți de faptul că echipa lor nu își mai permite pași greșiți în lupta pentru titlu, în condițiile în care prahovenii au acumulat un singur punct în ultimele trei etape.

Teixeira se confruntă cu o situație inedită. A fost eliminat în meciul cu CFR Cluj, suspendat pentru trei etape, iar acum revine pe teren sub comanda unui nou antrenor. „Va fi un meci complicat, din cauza terenului sintetic. Am greșit cum am reacționat în meciul cu CFR, așa că am fost în vacanță. Orice antrenor vine la Petrolul, trebuie respectat. Păcat că a plecat Mutu, asta a fost decizia lui. De acum, dacă vrem să ne batem la titlu trebuie să câștigăm toate meciurile. Dacă pierdem cu Viitorul, Steaua se duce la 10 puncte și e gata campionatul”, a declarat Teixeira.

Toto Tamuz regretă plecarea lui Mutu de la Petrolul și este convins că echipa sa va învinge la Viitorul, pentru a nu ieși din lupta la titlu. „E o atmosferă bună la echipă,s-au produs multe schimbări. Avem meci greu, pe care trebuie să îl câștigăm neapărat. Mutu era un jucător foarte important pentru clubul nostru, dar vom continua fără el. Nu mă sperie prezența lui Hagi pe banca Viitorului, dacă nu batem s-a terminat lupta la titlu pentru noi!”, a punctat Tamuz.

27 septembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: