Mititelu lansează bomba: CSU, fuziune cu Universitatea Craiova - LOOKPLUS
Mititelu lansează bomba: CSU, fuziune cu Universitatea Craiova

Mititelu lansează bomba: CSU, fuziune cu Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a făcut dezvăluiri incendiare legate de viitorul Universității Craiova. Omul de afaceri spune că cei de la CS U, echipă finanțată în prezent de autoritățile locale, vor o fuziune cu istorica Universitatea.

Adrian Mititelu nu poate trăi cu gândul că cei de la CS U au jucat deja în tricourile alb-albastre care au leul pe piept. În opinia sa, aceștia comit o ilegalitate și vor fi nevoiți să cumpere marca de la el.

„Ce fac cei de la CS U cu sigla e mișelește. Cum poți spune că ai legal aprobare s-o folosești doar pentru că ai făcut o cerere la OSIM? O folosesc abuziv. Dar le spun că pot să câștige și titlul, tot n-o să aibă fani niciodată! Doar simpatizanți. Sunt o echipă abuzivă pesedistă, au ștampila asta și nu vor putea scăpa de ea vreodată”, a tunat Mititelu, potrivit gsp.ro.

Fostul patron al Științei a lansat și un scenariu care ar putea părea SF pentru pătimașii fani olteni. Omul de afaceri Ovidiu Tender ar fi înaintat o ofertă de cumpărare a mărcii către Mititelu: „Ei mizează că la vară vor face o înțelegere cu noi, după ce în 2013 mi-au oferit un milion de euro pe marcă. Oferta e publică, o au și cei de la DNA. Acum câteva luni au venit avocații lui Ovidiu Tender la mine la birou, am și martori, și mi-au făcut o ofertă. O ofertă mult mai mare decât precedenta! Vă dați seama, vezi Doamne, ar fi vrut Tender să cumpere marca. I-am zis să-și vadă de treabă, că n-o vând nici pe 10 milioane! Tender e prieten cu Rotaru de la CS U, ca să știți”.

13 mai 2015

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: