Miss Spania a scăpat de fotbaliști! Anunțul prin care i-a îndepărtat (FOTO) - LOOKPLUS
Miss Spania a scăpat de fotbaliști! Anunțul prin care i-a îndepărtat (FOTO)

Miss Spania a scăpat de fotbaliști! Anunțul prin care i-a îndepărtat (FOTO)

E frumoasă, celebră și le-a înfierbântat imaginația fotbaliștilor din Spania, care s-au zbătut în van să o cucerească. Patricia Yurena a devenit anul trecut Miss Spania și a ocupat locul secund la Miss Univers, însă nu are ochi pentru bărbați.

Modelul în vârstă de 24 de ani a dezvăluit că este lesbiană și că, din momentul în care s-a aflat acest amănunt, fotbaliștii care o stresau cu nenumărate telefoane au renunțat să o mai sune. Pentru a fi mai convingătoare, tânăra s-a afișat alături de iubita ei, DJ Vanessa Klein, chiar și la interviurile pe care le-a dat unor posturi de televiziune.

Patricia Yurena a explicat, în timpul unei emisiuni la un post de televiziune din Spania, cum a reușit să scape de fotbaliștii care o asaltau cerându-i o întâlnire. ”Acum e bine, nu mai e nevoie să mă ascund şi trebuie să mă credeţi că nu sunt singura Miss care este de altă orientare sexuală. Cel mai comic era când mă sunau fotbaliştii să mă invite la cafea, iar eu îi refuzam politicos şi mă amuzam cu Vanessa pe tema aceasta. După ce am recunoscut că sunt cu Vanessa, nu m-a mai sunat nimeni”, a mărturisit Miss Spania.

Deși nu-i plac bărbații, Patricia l-a lăudat pe Iker Casillas, despre care spune că a impresionat-o plăcut. Totuși, ea a precizat că portarul lui Real Madrid îi place doar ca om și ca sportiv, pentru a nu lăsa loc de interpretări. ”Din fotbal, îmi place foarte mult Iker Casillas. Îmi place atât ca om, cât şi ca sportiv”, a mai spus frumoasa iberică.

18 decembrie 2014

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: