Miriuță, despre derby-ul cu „U” Cluj: „E un meci ca oricare altul. Sunt sigur că vom câștiga!” - LOOKPLUS
Miriuță, despre derby-ul cu „U” Cluj: „E un meci ca oricare altul. Sunt sigur că vom câștiga!”

Miriuță, despre derby-ul cu „U” Cluj: „E un meci ca oricare altul. Sunt sigur că vom câștiga!”

Vasile Miriuță a prefațat derby-ul cu Universitatea Cluj. În opinia tehicianului, CFR nu are niciun motiv să se împiedice de rivala din oraș.

„Sincer, nu e bine să-i bat la cap tot timpul pe jucători despre acest joc. Pentru mine, e un meci ca oricare altul. Trebuie să câștigăm indiferent de adversar. Jucăm acasă, în fața propriilor fani, trebuie să dăm totul ca să câștigăm partida. În derby nu există favorită, șansele sunt egale. Îmi cunosc echipa, am mare încredere în băieți, sunt sigur că vom câștiga. 95% voi alinia aceeași echipă pe care am folosit-o și la Galați”, a dezvăluit Vasile Miriuță la emisiunea Fotbal PLUS.

Ricardo Cadu se așteaptă și el la o victorie a „feroviarilor” în fața Universității. „E un meci important și pentru CFR, dar și pentru suporteri. CFR e echipa mai bună, se află într-o formă bună, în mod normal trebuie să bată. E o finală, pe care trebuie să o câștige. Antrenorul știe mai bine ca mine ce să le spună băieților. Pentru mine, cea mai frumoasă amintire legată de derby-ul cu Universitatea e câștigarea primului titlu, în 2008”, a declarat fostul căpitan al trupei din Gruia.

Derby-ul Clujului, dintre CFR și Universitatea, are loc luni, de la ora 21.00, pe Look TV.

25 septembrie 2014

Un comentariu To “Miriuță, despre derby-ul cu „U” Cluj: „E un meci ca oricare altul. Sunt sigur că vom câștiga!””

  1. No, but one time, after a Bruins win at Madison Square Garden, a fan whacked one of Mike Milbury’s tteammaes with a program and drew blood. Milbury was already in the locker room but still went after the fan, removed the fan’s shoe, and beat him with it.Nothing beats soccer for ridiculous extracurricular violence, but old-school/minor-league hockey comes pretty close sometimes.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi LIVE posturile: